Na palačinky natřeme směs z kečupu, hořčice a česneku, poklademe plátky salámu, posypeme kořením na pizzu, dáme lečo, či orestovanou cibuli s paprikami a rajčaty. Zabalíme jako amolety, dáme do vymazané zapékací mísy, či při větším počtu hladovců na plech. Posypeme podravkou, strouhaným sýrem a zapečeme. Nepřikrýváme.
Jiná varianta je místo salámu poklást podušenými houbami, dál stejný postup.
Cukr dejte do nádoby a za stálého míchání zahřívejte, dokud se nerozpustí - nesmí zežloutnout. Přidejte smetanu a za…
více o Bonbóny z vlašských ořechů
Předem namočené fazole uvaříme doměkka ve vodě, ve které jsme je namáčeli. Když už jsou měkké můžeme vodu trochu osolit…
více o Fazolový salát s křenem
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem