Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program „Těsto“. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut kynout. Potřeme mlékem, posypeme hrubou solí a kmínem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C dozlatova. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpracovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Do mletého masa dáme sůl, 1 celé vejce, asi 2 dcl mléka, pepř, popřípadě ještě jiné koření podle chuti, petrželku a…
více o Vepřové ragú z mletého masa
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem.
1. Cizrnu přes noc namočte…
více o Francouzský salát z cizrny