Vše postupně dáme do pekárny a zapneme program „Těsto“. Z připraveného těsta upleteme pletýnky necháme tak 10 minut kynout. Potřeme mlékem, posypeme hrubou solí a kmínem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 °C dozlatova. Upečené necháme vychladnout na mřížce.
Všechny ingredience kromě máku a semínek vložíme v uvedeném pořadí do pekárny a necháme zpracovat těsto. Hotové těsto…
více o Houstičky z domácí pekárny
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka