Suroviny na výrobu tortill smícháme dohromady a uhněteme těsto (horká voda je důležitá pro rozpuštění sádla a pro vhodnou konzistenci na válení tortill). Následně si těsto rozdělíme na 10-12 bochánků a pomocí válečku tvarujeme kulaté tortilly - tloušťka těsta by měla být co nejmenší. Následně tortilly vložíme na rozpálenou pánev bez tuku a osmahneme z každé strany cca 2 minuty (měly by se vytvořit hnědé puchýřky). Následně tortilly ještě teplé vložíme do čisté utěrky, aby neztvrdly. (Pokud budete chtít tortilly zkonzumovat později, doporučuji ohřát v troubě a zvlhčit vodou).
Kuřecí maso nakrájíme na kousky a osmahneme na pánvi do křupava - osolíme a opepříme. Následně smícháme s nakrájenou zeleninou.
Ingredience na výrobu dresingu smícháme v misce, česnek rozdrtíme.
Zeleninu s kuřecím masem zabalíme do tortilly a polijeme připraveným dresinkem.
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme…
více o Ořechovo-brusinkové řezy
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy…
více o Malinový krém na makrónky