Neoloupaná jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, aby vznikly hlubší důlky. Jablka v troubě rozpečeme. Ve velmi malém množství vody rozvaříme cukr, necháme vychladnout a vmícháme žloutky.
Nalijeme do důlků v jablkách a okolo ozdobíme tuhým sněhem z bílků. Posypeme vanilkovým cukrem a dáme do vyhřáté trouby zapéci dorůžova.
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jádřinec. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,…
více o Jablka plněná mletým masem
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Testoviny uvarit a pridat na panev s olejem a cesnekem. Potom pridat nakrajena susena rajcata a hobliny italskeho syra.…
více o Těstoviny se sušenými rajčaty