Neoloupaná jablka rozpůlíme a vykrojíme jádřince, aby vznikly hlubší důlky. Jablka v troubě rozpečeme. Ve velmi malém množství vody rozvaříme cukr, necháme vychladnout a vmícháme žloutky.
Nalijeme do důlků v jablkách a okolo ozdobíme tuhým sněhem z bílků. Posypeme vanilkovým cukrem a dáme do vyhřáté trouby zapéci dorůžova.
Z jablek odkrojíme horní část a vykrojíme jádřinec. Potom jablka vydlabeme. Vnitřek potřeme citronovou šťávou, osolíme,…
více o Jablka plněná mletým masem
Majonézu smícháme s citronovou šťávou, solí a pepřem podle chuti. Cibulky pokrájíme na kousky, cizrnu scedíme. Všechno…
více o Cizrnový salát s tuňákem
TUŇÁKOVÁ POMAZÁNKA
Tuňáka dáme do misky. K tuňákovi přidáme pomazánkové máslo a nájemno nakrájenou cibulku. Přidáme…
více o Bagety s tuňákovou pomazánkou