Žampiony nakrájíme na plátky, orestujeme na 2 lžících oleje. Necháme zchladnout. Prsíčka naklepeme na řízky. Nesolíme, slaná je náplň. Salám a sýr nakrájíme na menší kostičky, smícháme se žampiony a hromádky této směsi klademe na prsíčka, přehneme a okraje spojíme jehlou. Rychle je opečeme na pánvi z obou stran, dáme do zapékací mísy, podlijeme vodou nebo vývarem asi do výše půl cm. Přikryjeme a upečeme dozlatova. Dobré jsou k tomu různě upravené brambory.
Maso rozklepeme přes fólii, posolíme z obou stran, opepříme a na druhé straně posypeme polévkovým kořením.
Kuřecí řízky…
více o Smažená kuřecí prsíčka naruby
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Tvaroh smícháme s měkkým sýrem, nakrájenou sterilovanou červenou paprikou, červenou sladkou paprikou, cibulkou na jemno…
více o Budapešťská výborná pomazánka
Na malé kousky rozebranou brokolici dáme do misky, podlejeme asi 2 lžícemi vody a přikryté necháme "dusit" v mikrovlnce…
více o Lehký brokolicový salát