Do kotlet uděláme kapsu a naplníme nádivkou, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Do kastrolu vlijeme výpek, dáme cibuli, celé stroužky česneku a cibuli nakrájenou na kolečka a kotlety. Podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Poté bez pokličky dalších 20 minut. Poté kotlety vyndáme, výpek rozmixujeme nebo přecedíme a vlijeme smetanu. Vložíme zpět kotlety, provaříme a podáváme.
Z másla a mouky připravíme světlou jíšku. Zalijeme ji vlažným vývarem, promícháme, přidáme koření a vaříme asi 30 minut…
více o Rajcatova polevka s ryzi
V hrnci rozehřejeme olej, vložíme na kolečka nakrájenou cibuli a zeleninu. Přidáme nové koření, pepř, bobkové listy a…
více o Králík na zakysané smetaně
Vejce rozdělíme, bílky dáme do jedné mísy, žloutky do druhé. Ke žloutkům přisypte mouku, prášek do pečiva, přilijte…
více o Lívance podle Jamie Olivera
Buľvy repy nakrájame na veľmi tenké plátky. V kastróliku zmiešame ocot s cukrom a vodou a spoločne privedieme k varu.…
více o Carpaccio z červenej repy