Do kotlet uděláme kapsu a naplníme nádivkou, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Do kastrolu vlijeme výpek, dáme cibuli, celé stroužky česneku a cibuli nakrájenou na kolečka a kotlety. Podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Poté bez pokličky dalších 20 minut. Poté kotlety vyndáme, výpek rozmixujeme nebo přecedíme a vlijeme smetanu. Vložíme zpět kotlety, provaříme a podáváme.
Z oleje, česneku a koření (já používám drcený pepř, trošku chilli, koriandr a drcený kmín) připravíme marinádu, kotlety…
více o Božské vepřové kotletky
Housku nakrájíme na malé kousky a zvlhčíme ji mlékem. Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibulku , přidáme žampiony a…
více o Lilek se žampionovou náplní