Do kotlet uděláme kapsu a naplníme nádivkou, uzavřeme párátky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Do kastrolu vlijeme výpek, dáme cibuli, celé stroužky česneku a cibuli nakrájenou na kolečka a kotlety. Podlijeme vodou a dusíme asi 30 minut. Poté bez pokličky dalších 20 minut. Poté kotlety vyndáme, výpek rozmixujeme nebo přecedíme a vlijeme smetanu. Vložíme zpět kotlety, provaříme a podáváme.
*Množství surovin je na formu 20cm širokou.
Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do…
více o Perník z perníků – nepečený
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák