Kuřecí řízky lehce naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a hořčicí. Na každý řízek položíme plátek debrecínky a proužek slaniny. Přehneme, upevníme jehlou na závitky nebo párátky a obalíme v trojobalu. Smažíme dozlatova, nejlépe ve fritovacím hrnci. Podáváme s bramborovou kaší a zeleninovým salátem.
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme naředit trochu…
více o Rychlá omáčka na těstoviny
Utřeme máslo s cukrem a žloutky, a postupně přidáme ostatní suroviny, nakonec lehce vmícháme sníh z bílků. Nalijeme do…
více o Výborná ořechová bábovka
Vše smíchat dohromady, nalít do lahve a užít si pěkné Vánoce!
Je možné část Salka vyměnit za pikao, nebo Tatra mléko…
více o Vaječný likér snadno a rychle