Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady, dáme na 1 hodinu odpočinout. Těsto vmáčkneme do košíčku o průměru 5 cm. Nenaplníme celé, musíme tam nechat místo na krém. Pečeme při 180–200 °C dorůžova.
Ještě horké vyklopíme. Spodek košíčků jemně natřeme marmeládou, naplníme po okraj krémem. Ten vyšleháme ze žloutků, cukru a másla nad parou. Nahoru zdobičkou dáme sníh ušlehaný nad parou. Namáčíme do čokolády.
Vše dáme do mísy a vypracujeme nejlépe elektrickým ručním šlehačem. Až se těsto přestane lepit na stěny mísy je hotové.…
více o Rybízový koláč s polevou
Česnek utřít se solí, přidat olej a grilovací koření (možná je i vlastní směs), nechat vše cca 5 min. odležet.
Potom…
více o Grilovaný hermelín s česnekem