Všechny ingredience na těsto smícháme dohromady, dáme na 1 hodinu odpočinout. Těsto vmáčkneme do košíčku o průměru 5 cm. Nenaplníme celé, musíme tam nechat místo na krém. Pečeme při 180–200 °C dorůžova.
Ještě horké vyklopíme. Spodek košíčků jemně natřeme marmeládou, naplníme po okraj krémem. Ten vyšleháme ze žloutků, cukru a másla nad parou. Nahoru zdobičkou dáme sníh ušlehaný nad parou. Namáčíme do čokolády.
Mleté maso dáme do mísy, zalijeme smetanou ke šlehání a dobře propracujeme. Osolíme, opepříme, dochutíme muškátovým…
více o Holandské řízky - smetanové
Plátky toastu si položíme na plech vyložený papírem na pečení a posypeme sýrem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.
Cibuli…
více o Francouzská cibulačka IV.