Rohlíky (nejlépe ze včera) podélně rozkrojíme, ale nedokrojíme. Z rohlíků opatrně vyndáme vnitřky a místo nich dáme náplň. Pak rohlíky opět zavřeme, mírně přitiskneme, zabalíme do folie a necháme v chladu proležet, nejlépe do druhého dne. Rohlíky pak rozbalíme, nakrájíme na kolečka a servírujeme jako rychlé pohoštění k pivu či vínu, nebo jako svačinku se zeleninou.
Náplň: Pomazánkové máslo smícháme s drobně pokrájenou okurkou, paprikou, vejcem, uzeninou. Okořeníme dle vlastní chuti solí a pepřem. Do náplně můžeme nastrouhat i uzený sýr, zamíchat nasekanou feferonku – záleží na aktuálním stavu ledničky.
Náplň můžeme nastavit i částí střídky z rohlíků. Zbytky rohlíků můžeme použít na strouhanku. Pokud chceme mít rohlíky bezmasé, uzeninu vynecháme a použijeme například vícebarevnou papriku.
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
Na pánvi osmažit maso, snažit se ho rozkouskovat. Jemně posypat povrch kari kořením, promíchat a
zalít 1 smetanou,…
více o Kari těstoviny s mletým masem