Do nastrouhaného sýru přidáme prolisovaný česnek, 1–2 vejce a vše promícháme. Na plátky šunky rozetřeme směs, svineme a obalíme. V oleji do zlatova osmažíme.
Podáváme s bramborovou kaší, hranolky, zeleninovými saláty i pečivem.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Všechnu zeleninu si omyjeme a nakrájíme.
Nakrájenou zeleninu si rozdělíme do 5-ti misek a můžeme podávat samotné či s…
více o Zeleninový salát Barevňák
Salát očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme ji na kostičky. Fazole a…
více o Pikantní fazolová pochoutka