Očistíme hlavičky žampionů a odstraníme nožičky. Potom malou lžičkou vydlabeme vnitřek a dáme si ho stranou. Uděláme smaženici – cibuli nakrájíme na kostičky a zpěníme na oleji. Až pěkně zesklovatí, přidáme vydlabaný vnitřek, sůl a pepř (cca 1/2 lžičky). Chvilinku restujeme a pak přidáme vajíčka. Hotovou směsí naplníme hlavičky, podlijeme troškou vody a dáme cca na 15 min do trouby při 200 °C (bez pokličky). Potom na každou hlavičku položíme plátek sýru a ještě necháme 2–3 minutky zapéci.
Bůček se sýry a solí propracujeme a dáme do skleňené nebo porcelánové misky. Do směsi uděláme dolíky, zalijeme je pivem…
více o Mletý bůček se směsí sýrů
Dáme svařit 2/3 mléka, nejprve osolíme (díky tomu by se nám omáčka neměla později srazit) a dáme kopr. Ve zbylém mléce…
více o Koprová omáčka od maminky
1) Jako první si vezmeme jednu velikou mísu, do které si zaděláme těsto na korpus. Smícháme tedy všechny ingredience na…
více o Domácí želatinový koláč