Plátky kuřecího masa nakrájíme na kousíčky, osolíme, opepříme, ponoříme do mléka a necháme půl hodiny stát. Mezitím koření smícháme s moukou a uděláme tzv. zálivku. Nakrájíme cibuli, česnek a rajčata. Na rozehřáté pánvi orestujeme cibulku s česnekem, přidáme máslo, rajčata a citronovou šťávu (doba přípravy: 10 minut). Poté vyndáme kuřecí plátky a obalíme v naší speciálně připravené kořeněné mouce, pak dozlatova osmahneme.
Ohřejeme tortily a do nich zabalíme kuřecí kousky se zálivkou a zakysanou smetanou.
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky…
více o Borůvková kuřecí stehna
Všechno sypké v robotu nejdříve pomalu promíchám, pak přidám pokrájené rozměklé máslo a ostatní suroviny. Zapnu hnětení…
více o Perníčky – rovnou k jídlu