Plátky kuřecího masa nakrájíme na kousíčky, osolíme, opepříme, ponoříme do mléka a necháme půl hodiny stát. Mezitím koření smícháme s moukou a uděláme tzv. zálivku. Nakrájíme cibuli, česnek a rajčata. Na rozehřáté pánvi orestujeme cibulku s česnekem, přidáme máslo, rajčata a citronovou šťávu (doba přípravy: 10 minut). Poté vyndáme kuřecí plátky a obalíme v naší speciálně připravené kořeněné mouce, pak dozlatova osmahneme.
Ohřejeme tortily a do nich zabalíme kuřecí kousky se zálivkou a zakysanou smetanou.
Šlehat máslo, poté přidat cukr, ušlehat tuhou hmotu, přidat vejce, vanilkovou esenci a nakonec rozpuštěnou čokoládu.
…
více o Čokoládové placičky „cookies“
Chléb nakrájejte na plátky a ty pak ručně natrhejte na kousky. Papriku vložte do kleští a buď na grilu, nebo přímo nad…
více o Chlebový salát Panzanella