Pohanková pomazánka

2.25

hodnoceno: 4
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule menší
    • sůl
    • 5
      lžíce olivový olej
    • 4
      stroužek česnek
    • pepř mletý
    • 1
      ks rajče
    • 150
      g pohanka
    • 2
      ks nakládané okurky

Postup přípravy receptu

  • Pohanku spařte vroucí vodou a nechte dvacet minut bobtnat. Pak slijte vodu a pohanku vložte do mixéru spolu s česnekem a cibulí. Zapněte mixér a otvorem ve víku přidávejte olivový olej, aby směs získala hladkou, jemnou konzistenci. Přidejte okurky.
  • Dochuťte pomazánku pepřem a solí a natírejte na pečivo. Obložte plátky rajčat. Úžasného efektu dosáhnete, když ji budete tak jako my podávat v ,servírovací míse‘ z vyříznutého a vydlabaného toustového chleba. Střídku nakrájejte na trojúhelníčky – podklad k pomazánce.
Zařazení: Pomazánky

Podobné recepty

Doporučujeme

Chyba - Recepty Fitweb

Omlouváme se, nastala chyba. Prosím, pokračujte na úvodní stránku.