Pohankové karbanátky

2.64

hodnoceno: 11
Příprava: 50 minut
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • cibule
    • sůl
    • česnek
    • 2
      ks vejce 1–2
    • majoránka
    • strouhanka Na obalení
    • pepř mletý
    • tuk
    • 300
      g mleté maso
    • 200
      g pohanka

Postup přípravy receptu

  • Pohanku nasypeme do vroucí vody, uvaříme a necháme dojít nejlépe pod dekou. Scedíme a přidáme ji k mletému masu. Pak přidáme pokrájenou cibulku, utřený česnek, vejce, sůl, pepř a majoránku. Z těsta připravíme malé karbanátky, které obalujeme ve strouhance a smažíme po obou stranách.
Zařazení: Obiloviny

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: