Pohankové brambory Brambory uvaříme ve slupce, necháme zchladnout, oloupeme a nakrájíme na plátky a ty ještě napůl, dáme do mísy. Pohanku… více o Pohankové brambory
Pohankové karbanátky Pohanku nasypeme do vroucí vody, uvaříme a necháme dojít nejlépe pod dekou. Scedíme a přidáme ji k mletému masu. Pak… více o Pohankové karbanátky
Sušenky Ušleháme máslo s oběma cukry, přidáme vejce a vanilkový extrakt. V jiné míse smícháme ostatní suché suroviny. Oboje… více o Sušenky
Nejlepší večeře, když chcete zhubnout: Vyberte si z těchto… Opravdu musíte vynechat večeři, abyste zhubli? Vůbec ne! Při hubnutí je každé jídlo důležité,… Celý článek
Cibule není skvělá jen na vaření. Vyrobte si z ní účinné léky na… Cibule je zelenina nepostradatelná nejen při vaření. Je také výborným domácím prostředkem na… Celý článek
Bílkoviny jsou klíčem k vysněné postavě. V čem je hledat a jak s… Chcete shodit nějaké to kilo, aniž byste hladověli nebo přišli o svaly? Bílkoviny jsou vaším… Celý článek
Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí! Počátek roku přináší mnohá předsevzetí, která se často týkají i změn stravovacích návyků.… Celý článek
Česnekové okurky sterilované Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto… více o Česnekové okurky sterilované
Tvarohové preclíčky Všechny přísady smícháme v husté těsto, z kterého vyvalíme tyčinky, ty zatočíme a konce přitiskneme. Pečeme na suchém… více o Tvarohové preclíčky
Bohaté řízky Krkovici naklepeme, osolíme, opepříme a orestujeme po obou stranách. Do výpeku dáme cibuli a na orestovanou cibuli dáme… více o Bohaté řízky
Krémové řezy Všechny ingredience na piškot smícháme v míse a dáme na vymazaný a kokosem vysypaný plech. Pečeme na 180stupňů cca… více o Krémové řezy
Bohatá vánočka Míša – těsto z… Všechny ingredience vložíme v tomto pořadí do pekárny a zapneme program "Těsto". Rozinky s ořechy můžeme do těsta… více o Bohatá vánočka Míša – těsto z domácí pekárny
Francouzský zeleninový nákyp cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka,cuketyomyjeme,zbavíme konců a nakrájíme také na kolečka,rajčata omyjeme a… více o Francouzský zeleninový nákyp
Rychlé tvarohové ovocné knedlíky Vše smícháme dohromady ve vláčné těsto. Oddělujeme kousky těsta, do kterého zabalíme dle chuti ovoce (jahody, meruňky,… více o Rychlé tvarohové ovocné knedlíky
Pečeně po kanadsku Do mysky dáme všechny ingredience a pořádně promícháme. Necháme deset minut odstát. Připravíme si pekáček do kterého… více o Pečeně po kanadsku
Štrúdl z listového těsta Jablka je lepší nastrouhat na hrubo, nebo na plátky. Ořechy spíše nasekáme, místo umletí. Těsto rozválíme a posypeme… více o Štrúdl z listového těsta
Vepřová pečeně se švestkovou… 1. Rozehřejeme si troubu na 200 stupňů. V kýtě vytvoříme nožem kapsu, do které vtlačíme sušené švestky tak, aby se dala… více o Vepřová pečeně se švestkovou nádivkou a jablečným pyré
Golombki Do vroucí osolené vody přidáme 3 lžíce 8% octu, ponoříme hlávku zelí, povaříme asi 10 minut a necháme chvíli zchladnout… více o Golombki
Domácí tiramisu Nyní si připravíme výtečné domácí tiramisu.Recept je vcelku jednoduchý.Tiramisu má 3 patra. Nachystáme si plech a… více o Domácí tiramisu