Nejprve propláchnutou pohanku nasypeme do hrnce s osolenou vodou, přidáme lžíci olivového oleje a vaříme tak dlouho, až se nám začne tvořit pěna. Pak pohanku opět propláchneme studenou vodou a nasypeme ji do mísy.
Utřeme česnek, cibuli nakrájíme nadrobno a společně s trochou majoránky přidáme k pohance. Mezitím oloupeme cukety, nakrájíme je na kousky a lehce podusíme, aby změkly.
Pak k cuketám přidáme nastrouhaný sýr, za stálého míchání dosolíme a přidáme koření podle chuti, např. grilovací.
Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé…
více o Avignonský rumpsteak s cibulí
Mleté maso si vložíme do mísy, vložíme vejce, sůl, pepř, strouhanku a vše promícháme. Hotovou směs vložíme do lednice.
…
více o Rajská omáčka od Verunky