
2.75
Uvaříme kuřecí stehna, vývar si necháme. Stehna vyndáme z vývaru, necháme vychladnout. Dáme uvařit široké nudle podle… více o Bešamel od maminky
Všechny ingredience kromě kakaa odměříme a dáme do mísy a promícháme metlou. Část těsta dáme stranou a obarvíme kakaem.… více o Bábovka od maminky
Do vlažného mléka dáme kvasnice a trochu cukru a mouky. Necháme vzejít kvásek. Do mísy dáme mouku, cukr, žloutky,… více o Koláče od maminky
Věděli jste, že brambory mohou být ještě zdravější, pokud je správně připravíte? Vynikající… Celý článek
Chcete mít v zimě levný zdroj kvalitních vitaminů? Zkuste domácí klíčení semínek! Klíčky jsou… Celý článek
Měsíc únor sice v sobě nese naději a příslib jara, přesto se často cítíme unavení. Důvodem… Celý článek
Venku je opravdu zima a možná už nestačí, že si vezmete ještě tlustší svetr a bundu. K tomu,… Celý článek
Cibuli, slaninu nakrájíme na kostičky a na trošce oleje necháme zesklovatět, pak přidáme na kostky nakrájenou plec,… více o Krakonošovo tajemství
Kuřecí řízky osolíme, opepříme a na oleji je prudce opečeme.Listové těsto rozválíme a rozdělíme na čtyři obdélníky. Na… více o Kuřecí řízek v kabátku
Dlouho jsem dotvářel pizzu k obrazu svému, tak jak mi utkvěla v paměti, když jsem ji jedl v Itálii. A myslím, že jsem… více o Pizza (těsto lze i zamrazit)
Do malého kastrůlku si nalijete trochu vody (tak na dno), rozpálíte ho trochu na plotýnce (nejnižší stupeň), přidáte… více o Sýrová omáčka s tuňákem
Z ingrediencí vypracujeme hladké těsto, které necháme odpočinout v chladu, nejlépe přes noc. Poté znovu propracujeme.… více o Linecké banánky
- šlehačka se ušlehá se ztužovačem, vanilkovým cukrem, přidá se Ricota a promíchá se - do dortové formy se naskládá… více o Tiramisu
Maso nakrojíme na krajích, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z obou stran horčicí. Na sádle zprudka opečem maso a… více o Hovězí roštěná
*Množství surovin je na formu 20cm širokou. Perníky nakrájíme na plátky široké cca 1cm,které naskládáme vedle sebe do… více o Perník z perníků – nepečený
Filé posypeme kořením na ryby a na panvi zprudka opečeme. Vložime do vymazaného pekačku. Filé zalejeme rozšlehanými… více o Filé zapečené s nivou
* cuketu oškrábeme a nakrájíme na cca 0,5 cm kolečka * rozšleháme a osolíme vajíčka * obalíme kolečka cukety v mouce,… více o Řízky z cukety
Ve vodní lázni rozehřejeme na kousku másla čokoládu, přidáme šlehačku (250 ml), kakao a cukr. Vše na mírném ohni… více o Horká čokoláda – snadná
Maso pokrájíme na kostičky (osolíme), klobásu a pórek na kolečka a papriku na kousky přibližně stejně velké, jako… více o Marinované špízy