Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata čerstvá, krátce je protáhneme vařící vodou, opláchneme studenou vodou a oloupeme. Česnek prolisujeme a oloupané brambory nakrájíme na kostičky. Na rozpáleném oleji v prostorném hrnci osmahneme pórek s česnekem, přidáme rajčata, brambory, krátce opečeme, zalijeme vodou, přidáme bujón, osolíme, opepříme a volně vaříme asi půl hodiny. Plátky bílé veky opečeme, posypeme trochou prolisovaného česneku, vložíme do polévky a neseme na stůl.
Polévka pro pány je výborná, že zachutná i dámám. :-)))
Nevykostěná kuřecí stehna omyjeme osolíme, potřeme grilovacím kořením. Obalíme v trojobalu. Vložíme do pekáče, aby se…
více o Kuřecí stehna v trojobalu
Smetany ušleháme spolu s moučkovým cukrem, přidáme mascarpone, pomazánkové máslo a zakysanou smetanu a vyšleháme krém.…
více o Banánovo-broskvové tiramisu
Na rozpáleném tuku osmažíme cibuli. Přidáme na kostky pokrájené maso (hovězí, vepřové, drůbeží), které jsme osolili a…
více o Hovězí s hlívou na hořčici