2.72
Maso svážeme kuchyňským provázkem do rovnoměrně vysokého a silného válečku. Zalijeme litrem a půl vody, přidáme… více o Rajská omáčka s hovězím masem
Hovězí maso si omyjeme a nakrájíme na kostky - čtyři kostky po 100 g. Nakrájíme si cibuli nadrobno a osmažíme na oleji.… více o Kari guláš s hovězím masem
Brambory a cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Přidáme rozšlehaná vejce, mouku, osolíme a vše promícháme. Na silně… více o Bramborové placky s houbovým ragú a hovězím masem
V masopustním období se dříve konaly různé veselice, zábavy, ale i svatby. Než se však ze… Celý článek
Rozhodli jste se, že budete držet suchý únor, nebo jen hledáte inspiraci na nealko nápoje?… Celý článek
Chcete rozproudit metabolismus, snížit hladinu cukru v krvi a pomoci svému tělu být fit a… Celý článek
Salát Coleslaw, to je spousta šťavnatého zelí, mrkev a majonéza. Hodí se do sendvičů, jako… Celý článek
Cukr a droždí rozpustíme v mléce. Žloutky a dukát (Hera,máslo) a sůl rozmícháme, utřeme a pak přidáme mouku a kvásek.… více o Rychlé koláče
Syrová vajíčka rozklepneme do hrnku. Přidám utřený česnek (podle chuti), na kostičky nakrájenou anglickou slaninu,… více o Rychlovka z vajec
Listové těsto rozválíme na velikost koláčové formy, propícháme a upečeme do zlatova. Po vychladnutí potřeme vrstvou… více o Dobrota z listového těsta
1) Zpracujeme těsto, dáme odležet do ledničky. 2) Rozválíme na plát 3 mm silný, vykrajujeme kolečka. 3) Potřeme je… více o Kolečka z nivy
KVÁSEK: Do mísy nalijeme teplé mléko, přidáme lžíci cukru a rozdrobíme půl kostky droždí (mléko nesmí být horké, jinak… více o Mazaneček
Uvaříme si silnou instantní kávu a nalijeme do ni trochu rumu,necháme vychládnout. Ušleháme si pomazankové máslo s… více o Moje tiramisu
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega,… více o Kmínový chlebík
Veškeré suroviny na těsto umícháme do hladka. Těsto vysypeme na vymazaný plech, či do formy. Pečeme na 170°C cca 22… více o Jednoduché Míša řezy
Ušleháme bílky, přidáme polovinu cukru ( 120 g). V druhé míse šleháme žloutky s dalšími 120 g cukru, můžeme přidat… více o Mramorovaný korpus
Ve vodní lázni rozpustíme čokoládu. Než se čokoláda rozpustí, nakrájíme si banán na cca 5 mm tlusté plátky. Vždy si… více o Banánovo-piškotové jednohubky
Velký korpus: žloutky ušleháme za postupného přidávání horké vody a kávy, pak přidáme cukr a dále šleháme do pěny.… více o Dort s jezírkem
Na rozpuštěném másle s olejem osmažíme nastrouhanou mrkev a pokrájený pórek. Vše pak posypeme moukou a necháme ještě… více o Bramborovo-pórková polévka