Mrkve a petržel nastrouháme nahrubo. Kapustu nakrájíme na nudličky. Vše smícháme s olivovým olejem, podlijeme polovinou vody a dusíme asi 10 minut. Na rozpuštěném másle opražíme mouku, postupně k ní přidáme vejce a sraženou směs vařečkou trháme na drobné kousky. Polévku zředíme zbylou vodou, přivedeme k varu, vmícháme do ní vaječnou zavářku, nasekaný libeček a osolíme. Vše vaříme dalších 8 minut.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Z mouky, cukrů, tuku,žloutku a citronové kůry vypracujeme hladké těsto, které necháme nejlépe do druhého dne v chladu…
více o Paličkové cukroví – linecké
1. Kuře omyjeme a dobře ho osušíme, a to i zevnitř papírovými ubrousky. Otrháme rozmarýn ze dvou snítek, najemno ho…
více o Citronové kuře s rozmarýnem
Vepřová játra omyjeme a připravíme si slabší plátky. Potom je osolíme a opepříme a nastrouhaným česnekem je pomažeme na…
více o Vepřová játra obalovaná