Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a chvíli restujete. Zalijete vodou a nadrobíte 2 kostky bujonu. Zeleninu vaříte doměkka.
Potom přisypete na kousky nasekaný medvědí česnek a 5 minut ještě necháte probulávat. Potom ponorným mixérem rozmixujete. Ochutíte pár kapkami z citronu, špetkou kurkumy a přilije kokosové mléko. Dochutíte muškátovým oříškem a solí.
Celá vejce šleháme s cukrem ve vodní lázni asi 5 minut. Poté směs odstavíme a vyšleháme do husté pěny. Lehce vmícháme…
více o Kakaová roláda s jahodami
Polovinu čokolády (200 g) dáme do ohnivzdorné mísy společně s máslem a nízkém plameni rozehříváme do té doby, než nám…
více o Výborné čokoládové brownies