Na oleji orestujete na velké kusy nakrájený petržel a brambory. Přidáte nastrouhaný zázvor a najemno nasekaný česnek a chvíli restujete. Zalijete vodou a nadrobíte 2 kostky bujonu. Zeleninu vaříte doměkka.
Potom přisypete na kousky nasekaný medvědí česnek a 5 minut ještě necháte probulávat. Potom ponorným mixérem rozmixujete. Ochutíte pár kapkami z citronu, špetkou kurkumy a přilije kokosové mléko. Dochutíte muškátovým oříškem a solí.
Na těsto utřeme změklé máslo s cukrem a žloutky do pěny, přidáme promíchané kakao s moukou a práškem do pečiva, nakonec…
více o Opilý Izidor – Luxusní verze
Nejprve si vymažeme plech na muffiny. Můžeme použít i papírové košíčky, které vložíme do plechu na muffiny. Žloutky…
více o Polévané piškotové muffinky
Vezmeme džem a kečup a smícháme v mixéru dohromady, nasypeme kari a dáme ocet.
Hotovo.
Cítíte moc kečup - přidejte…
více o Nejlehčí sladkokyselá omáčka
Mléko dáme vařit - osladíme ho. Až se cukr rozpustí, vsypeme ovesné vločky. Ihned nasypeme pudinkový prášek a mícháme.…
více o Rychlá ovesná kaše k snídani