Do hrnce dáme dva litry vody, přidáme oloupané nakrájené brambory a jednu cibuli, osolíme a necháme vařit. Na pánvi na oleji zpěníme druhou nakrájenou cibuli a 3 stroužky rozetřeného česneku. Pak přidáme všechno koření a rajský protlak a chvíli necháme osmahnout. Mezitím filé nakrájíme na kousky a přidáme do hrnce s bramborami. Nakonec vlijeme osmahnutou směs z pánve a vše povaříme, až je vše měkké. Při podávání dáme do talíře kostky topinek a přelijeme horkou polévkou.
Hermelín rozkrojíme podélně na dvě kolečka a namáčíme do těstíčka z hladké mouky, kečupu a vody. Vody a mouky asi jako…
více o Hermelín v kečupovém těstíčku
Maso očistíme, omyjeme a důkladně osušíme. Ze všech stran osolíme, a poválíme v hladké mouce (přebytek otřepeme). Maso…
více o Editina myslivecká svíčková
Nejprve si připravím formu: z pečícího papíru vystřihnu kolo, aby bylo o trošičku menší, než je dno dortové formy. Boky…
více o Dortový korpus pro začátečníky