Vyškvaříme na drobno nakrájenou slaninu, přidáme na kostičky krájené rohlíky a po chvíli zalijeme vyjíčky, rozkvedlanými v trošce mléka. Necháme vsáknout a přidáme česnek utřený se solí, vmícháme nastrouhaný sýr a papriku.
Solíme opatrně. Máme-li po ruce zbytek nějaké uzeniny, můžeme přidat. Vše dobře promícháme, hmota se nesmí roztékat, bude-li třeba, přidáme sýr nebo rohlíky. Z hmoty uděláme válečky asi 8 cm dlouhé a 3 cm široké a ty se ze všech stran osmaží na oleji dorůžova. Podáváme s bramborem a salátem.
Na kousky pokrájenou cibuli osmahneme na 25 gramech másla. Jakmile zesklovatí, přidáme pokrájené žampiony (kostičky,…
více o Žampionová omáčka s cibulí
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve…
více o Křupavé cibulové kroužky
Začneme přípravou majonézy a to tak, že ručním šlehačem vyšleháme na nejvyšší stupeň 2 žloutky se 150 ml oleje (musejí…
více o Opravdu domácí tatarská omáčka