Filé marinujeme alespoň 2 hodiny ve směsi citronové šťávy, sojové omáčky a česneku.
Květák a brokolici pokrájíme na větší kusy a krátce povaříme v osolené vodě, scedíme. Na rozpáleném oleji orestujeme zeleninovou směs (vše dohromady), kterou dáme do misky a udržujeme v teple.
Na pánvi opečeme marinovanou rybu z obou stran. Přidáme zeleninu, kterou necháme prohřát. Solamyl rozmícháme ve vývaru a přilijeme k rybě a zelenině i se zbytkem marinády, dochutíme solí (sojovou omáčkou), pepřem a chvilku necháme provařit.
Směs pro bramborové knedlíky rozmícháme s vodou, vejci a moukou, osolíme podle chuti a necháme 5 minut nabobtnat. Potom…
více o Bramborové koblížky se salámem
Vejce a cukr ušleháme do pěny, pak postupně zašleháváme nastřídačku mouku s pr. do peč., rozpuštěnou heru a šlehačku,…
více o Punčové řezy – jako z cukrárny
Uvařené flíčky smícháme s nakrájenou šunkou, solí a pepřem. Potom je dáme do vymazané a strouhankou vysypané zapékací…
více o Zapečené flíčky se šunkou