
2.89
Vločky propláchneme vodou, zalijeme je horkým mlékem (asi 1/2 celkového množství, tj. 1/4 l) a necháme asi 20 minut… více o Lívance z vloček bez droždí
Na troše tuku osmažíme cibuli, potom na ní rozdrobíme droždí, které necháme rozpustit, droždí se rozteče po celé pánvi.… více o Drožďová pomazánka
Sečteme-li hmotnost potřebných ingrediencí, dostaneme se na 1 kg a něco navíc, což je pro běžné domácí potřeby hodně.… více o Drožďová pomazánka Líba
Cukety jsou letní hit a je celkem jedno, jestli jste si je vypěstovali sami, od někoho dostali… Celý článek
Šopský salát neboli šopák my Češi důvěrně známe. Není divu, můžete si ho dát téměř v každé… Celý článek
Doma ve sklepě má stovky papírových kelímků od zmrzliny, které si ve spodu označil datem,… Celý článek
Sladký a šťavnatý vodní meloun je sice plný vody, ale nenechte se mýlit. Může vám totiž… Celý článek
Vypracujeme těsto, necháme v teple vykynout. Vyválíme, rádýlkem vykrajujeme obdélníčky, plníme nádivkou z bílého máku.… více o Bratislavské rohlíčky s mákem
Kuře osolíme, smícháme čerstvý nasekaný rozmarýn se šťávou z citronu a potřeme celé kuře i z vnitřku. Omytý citron… více o Kuře podle Olivera
Žampiony očistíme a nožičky odstraníme (použijeme do jiného pokrmu). Připravíme si nálev tak, že svaříme ocet s vodou… více o Nakládané žampiony se sýrem
z kompotu slijeme šťavu a pár lžic promícháme s jogurtem.Ovoce nakrájíme na menší kousky a sdřídavě ho plníme s… více o Jogurt s meruňkami
Škvarky rozemeleme, přidáme najemno nakrájená, uvařená vajíčka, 2 lžíce hořčice, najemno nakrájenou cibuli a sůl -… více o Výborná škvarková pomazánka
Celá vejce, šlehačku a cukr chvíli šleháme, pak přidáme mouku smíchanou s kokosem a práškem do pečiva. Do části můžeme… více o Bábovka ze šlehačky
Na kvásek: droždí rozmícháme s cukrem, zalijeme vlažným mlékem a přidáme mouku. Necháme vzejít v teple. Kvásek přidáme… více o Kynuté těsto od babičky
Odblaněná vepřová játra nakrájíme na kousky a orestujeme doměkka s jemně nasekanou cibulí. Směs dohladka rozmixujeme,… více o Paštika z vepřových jater
Během přípravy přílohy si připravíme maso. Nakrájíme ho na nudličky, posolíme, opepříme, poprášíme paprikou. Na… více o Kuřecí v „rokfórové“ omáčce
Listové těsto rozválíme, rozprostřeme na plech. Mascarpone smícháme s cukrem a natřeme na listové těsto. Broskve… více o Listový koláč s mascarpone a nektarinkami
Vajíčka si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky vyšleháme s cukrem a potom přidáme vodu a olej, opět vyšleháme.… více o Bublanina II.
Tofu dáme do mísy a rozmixujeme ho do jemna, asi 1 minutu. V páře rozpustíme čokoládu na vaření a přidáme kakao,… více o Čokoládová tofu pěna