Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na ni půlku hermelínu (rozkrojením nahoru), na hermelín opět uzeninu, popř. cibuli. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu (rozkrojením dolů) a nahoru přijde znovu uzenina.
Cípy alobalu spojíme, čtverec uzavřeme. Více takových porcí naklademe do pekáčku a dáme do rozpálené trouby. Na 250 stupňů jsou porce hotové po 15 minutách. Ochutíme tatarkou, kečupem a podáváme s hranolky nebo chlebem.
Nejprve si naložíme sójové maso do nálevu připraveného z rozšlehaného vajíčka, škrobu a vody. Nálev dochutíme sójovou…
více o Vegetariánské Kung Pao Asie
Nakrájíme cibuli na kostičky a osmahneme ji lehce na oleji, přidáme mleté maso a koření a dusíme, až bude maso hotové. …
více o Zapékaná cuketa s mletým masem