Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na ni půlku hermelínu (rozkrojením nahoru), na hermelín opět uzeninu, popř. cibuli. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu (rozkrojením dolů) a nahoru přijde znovu uzenina.
Cípy alobalu spojíme, čtverec uzavřeme. Více takových porcí naklademe do pekáčku a dáme do rozpálené trouby. Na 250 stupňů jsou porce hotové po 15 minutách. Ochutíme tatarkou, kečupem a podáváme s hranolky nebo chlebem.
Kuřecí stehna osolíme a opepříme, povrch potřeme rozpuštěným máslem a na každý položíme plátek anglické slaniny. Cibuli…
více o Kuřecí stehna na bílém víně
Maso nakrájet na plátky a naklepat.Potřít kořením na křidélka rozmýchaným v oleji a dát opect z prudka z obou stran na…
více o Vepřové plátky po čínsku
- maso nakrájíme na nudličky
- cibuli na kostičky
- usmažíme cibuli
- přidáme maso, osolíme
- udusíme do poloměkka
…
více o Vepřové či kuřecí na ananasu