Čtverec alobalu potřeme uprostřed troškou oleje. Na olej klademe uzeninu, na ni půlku hermelínu (rozkrojením nahoru), na hermelín opět uzeninu, popř. cibuli. Přiklopíme druhou půlkou hermelínu (rozkrojením dolů) a nahoru přijde znovu uzenina.
Cípy alobalu spojíme, čtverec uzavřeme. Více takových porcí naklademe do pekáčku a dáme do rozpálené trouby. Na 250 stupňů jsou porce hotové po 15 minutách. Ochutíme tatarkou, kečupem a podáváme s hranolky nebo chlebem.
Brambory oloupeme, nastrouháme, posypeme moukou, osolíme a vejci zaděláme tužší bramborové těsto. Hned jej rozválíme na…
více o Bramborové taštičky se zelím
Nakrájenou rebarboru dáme do většího kastrolu a přidáme 200 g cukru. Přivedeme do varu, oheň stáhneme a za častého…
více o Jahodovo-rebarborové tiramisu
Česnek oloupeme, rozmáčkneme a vhodíme do hrnce společně s celým novým kořením, celým černým pepřem a bobkovými listy.…
více o Naše Rajská s vaječnými noky
Já jsem tento dort pekla a použila jsem jen polovinu všech přísad. Ale když jsem dopekla, těsto bylo velmi nízké. A to…
více o Výborný domácí krtkův dort