Maso nakrájené na malé plátky rozmíchejte v misce se solamylem, sojovou omáčkou, vodou a nechte asi 15 minut odpočívat.
Zatím nakrájejte pórek na špalíky.
Rozehřejte pánev asi se 2 lžícemi oleje. Do horkého oleje vložte maso, rychle míchejte a oddělujte plátky od sebe. Až maso zbělá, přidejte další dávku oleje a pórek. Aby pórek rychleji změkl, ihned ho trochu posolte.
Pak přidejte sojovou omáčku a Vegetu. Směs promíchejte a ještě asi 2 minuty smažte.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
V uvedeném pořadí vložíme ingredience do pekárny. Použijeme zarovnanou lžičku droždí a vrchovatou lžičku soli. Zapneme…
více o Kmínový chleba z pekárny
Necháme zavařit víno s cukrem, přidáme třešně a povaříme za častého promíchání zhruba 15-20 min (zhoustne). Přilejeme…
více o Třešňový pohár pro dospělé
Stejně velké nové brambůrky neloupeme, pouze důkladně očistíme a osušíme a upečeme je na suchém plechu do tmavě hněda.…
více o Dědovy pikantní brambůrky