Maso nakrájené na malé plátky rozmíchejte v misce se solamylem, sojovou omáčkou, vodou a nechte asi 15 minut odpočívat.
Zatím nakrájejte pórek na špalíky.
Rozehřejte pánev asi se 2 lžícemi oleje. Do horkého oleje vložte maso, rychle míchejte a oddělujte plátky od sebe. Až maso zbělá, přidejte další dávku oleje a pórek. Aby pórek rychleji změkl, ihned ho trochu posolte.
Pak přidejte sojovou omáčku a Vegetu. Směs promíchejte a ještě asi 2 minuty smažte.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,…
více o Bramboráky z kyselého zelí
Ze snítek otrhejte lístky bylinek a nahrubo nasekejte. Do mixeru dejte dijonskou hořčici, přidejte sůl, pepř a nasekané…
více o Country marináda s tymiánem