Maso nakrájené na malé plátky rozmíchejte v misce se solamylem, sojovou omáčkou, vodou a nechte asi 15 minut odpočívat.
Zatím nakrájejte pórek na špalíky.
Rozehřejte pánev asi se 2 lžícemi oleje. Do horkého oleje vložte maso, rychle míchejte a oddělujte plátky od sebe. Až maso zbělá, přidejte další dávku oleje a pórek. Aby pórek rychleji změkl, ihned ho trochu posolte.
Pak přidejte sojovou omáčku a Vegetu. Směs promíchejte a ještě asi 2 minuty smažte.
Maso nadrobno nakrájíme nebo nahrubo umeleme. Gulášovou šťávu ohřejeme a zahustíme smetanou s moukou. V případě zbylé…
více o Hortobáďské palačinky s masem
Těsto: 800 g brambor uvaříme se slupkou. Brambory oloupeme, nastrouháme nebo prolisujeme. Přidáme mouku, žloutek, sůl a…
více o Bramborové pirohy se zelím
Makrelu zbavíme kostí a rozsekáme ji na drobné kousky. Cibuli nakrájíme najemno, přidáme rybu, máslo dochutíme hořčicí…
více o Pomazánka z uzené makrely
1. Do mísy dáme všechny suché ingredience. Kakao je dobré prosít přes sítko, aby se nevytvořily hrudky. Všechny suché…
více o Perník s čokoládou a kokosem