Do kulaté formy o průměru cca 26 cm dáme rozválené listové těsto a necháme vyšší okraj. Na těsto poklademe plátky uzeného. Pórek nakrájíme na kolečka nebo půlkolečka a trochu promneme, aby se od sebe oddělily jednotlivé vrstvy. Pórek nasypeme na maso, pak zasypeme strouhaným sýrem. V misce rozmícháme vejce se smetanou a ochutíme kari kořením, přisolíme a koláč směsí zalijeme.
Dáme péct do vyhřáté trouby na 180 °C (160 °C horkovzdušná), dokud není povrch krásně zlatý. Před podáváním necháme trochu odpočinout, aby náplň ještě ztuhla. Koláč je vynikající nejen teplý, ale i studený.
Na vepřovém sádle si osmahneme cibuli, přidáme na drobno nakrájenou kapustu, promícháme, přidáme sůl, protlačený česnek…
více o Kapustový prívarok podle mě