Povidlový perník bez vajec

2.8

hodnoceno: 5
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      špetka sůl
    • 0,5
      kg polohrubá mouka
    • 2
      ks prášek do pečiva
    • 0,3
      l smetana ke šlehání
    • 200
      g povidla
    • 1
      lžíce kakao
    • 200
      g cukr krupice

Postup přípravy receptu

  • Všechny suroviny smícháme, pokud je hmota hustá, přidáme smetanu nebo trochu mléka.
  • Můžeme přidat rozinky, ořechy, kandované ovoce.
  • Směs nalijeme do vymazaných a strouhankou vysypaných dvou forem srnčího hřbetu.
  • Pečeme při 175 °C asi 1/2 hodiny. Zkusíme špejlí.
Zařazení: Buchty Dezerty

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: