Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Pravá ořechová náplň V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr, ořechy a krátce… více o Pravá ořechová náplň
Italská bruschetta Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Bílkoviny jsou klíčem k vysněné postavě. V čem je hledat a jak s… Chcete shodit nějaké to kilo, aniž byste hladověli nebo přišli o svaly? Bílkoviny jsou vaším… Celý článek
Zimní saláty: Známe 7 nejlepších, které zaručeně zasytí! Počátek roku přináší mnohá předsevzetí, která se často týkají i změn stravovacích návyků.… Celý článek
Česká jídla bez masa: 5 receptů, na kterých si pochutnají i… Bylo na vás v poslední době masa ažaž? Nebo prostě nemusíte mít maso každý den? Ať už tak,… Celý článek
Dnes je nejdepresivnější den v roce: Nedejte se a zkuste tyto… Třetí pondělí v lednu je už od roku 2005 označováno jako Blue Monday – nejdepresivnější den v… Celý článek
Domácí housky Z mouky, tuku, kvásku, (vzešlého v trošce mléka a špetce cukru), vejce a soli řádně propracujeme těsto. Pak splétáme… více o Domácí housky
Koláč přátelství Vše spojíme dohromady, můžem chvilku prošlehat ručním šlehačem, přidáme jablka, ořechy a rozinky - dle chuti, ale… více o Koláč přátelství
Rychlé řezy s mákem Náplň uděláme tak, že jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nastrouháme. Mletý mák smícháme se lžící cukru krupice.… více o Rychlé řezy s mákem
Polévka pro pány Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata… více o Polévka pro pány
Bretaňský králík Naporcovaného králíka osolíme a opepříme, v pekáči rozpustíme máslo se slaninou a rozložíme díly králíka. Pokryjeme na… více o Bretaňský králík
Koláč pro blbé Všechny ingredience smícháme a pečeme na vymazaném a vysypaném plechu při teplotě 170°C po dobu cca 15 minut. více o Koláč pro blbé
Hovězí Stroganov Maso nakrájíme na nudličky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a dáme na 2 hodiny odležet. Potom maso poprášíme moukou,… více o Hovězí Stroganov
Americký krém frosting na dort… Ve velké míse (nebo kuchyňském robotu), šleháme dohromady máslo v pokojové teplotě (velmi důležité!), cukr a vanilku… více o Americký krém frosting na dort nebo muffiny
Báječný sněhovo-tvarohový krémeš s… Linecké těsto vyválíme na pomoučněném stole do velikosti plechu tak, abychom měli vyplněné i jeho okraje. Na těsto… více o Báječný sněhovo-tvarohový krémeš s ovocem
Barbecue Burger Mleté maso v míse rozmícháme s jemně nasekanou jarní cibulkou (spodní část), zjemníme hořčicí a kečupem. Zároveň… více o Barbecue Burger
Dýňová šťáva Recept je vhodný na oslavy, je zdravější než chemické limonády, ale je stejně lahodný. Má sladkokyselou chuť, kterou… více o Dýňová šťáva
Žebírka vepřová, vařená a pečená Žebírka omyjeme a dáme spolu s kořením do vroucí vody. Vaříme pomalu cca 60 min., poté necháme v teplém vývaru přikryté… více o Žebírka vepřová, vařená a pečená