Pravá italská pizza pro každého Receptů na pizzu je na internetu hodně, bohužel musím říct, že naprostá většina z nich má od pravé italské pizzy velice… více o Pravá italská pizza pro každého
Pravá ořechová náplň V kastrůlku pomalu zpěníme máslo a vytvořenou pěnu důkladně sesbíráme. Do vzniklého másla přidáme cukr, ořechy a krátce… více o Pravá ořechová náplň
Italská bruschetta Bílý chléb nebo veku opečeme na pánvičce či v sendvičovači. Můžeme potřít česnekem. Posypeme bazalkou. Nakrájíme na… více o Italská bruschetta
Karí: Uvařte si populární pokrm, který dobyl svět Karí je celosvětově oblíbeným pokrmem a čím dál větší popularitu získává i v našich končinách.… Celý článek
Co s jablky, když vás štrúdl omrzel? Vyzkoušejte těchto 6 receptů Voňavé, šťavnaté, plné chuti. Není divu, že moučníky z jablek patří k těm nejoblíbenějším.… Celý článek
Zeleninové karbanátky vás mile překvapí! Zkuste kapustové s… Kapustové karbanátky ocení nejen vegetariáni. Uvidíte to nadšení, až se zarytý masožravec… Celý článek
Co jíst podle horoskopu: Jaká jídla vám v tomto roce prospějí a… Každé z dvanácti znamení zvěrokruhu má určité stravovací návyky, svůj specifický způsob… Celý článek
Tiramisu s čokoládou Vejce s cukrem našleháme v misce a přidáme citronovou kůru. V hrnci ohřejeme polovinu smetany a rozpustíme v ní… více o Tiramisu s čokoládou
Celozrnné taštičky se špenátem Mouku, vejce a podle potřeby vodu vypracujte do vláčného těsta. Nebýt náplně, měli byste teď půl hodinky pohov, ale… více o Celozrnné taštičky se špenátem
Krémeš jihoslovanský Bílé těsto: listové těsto rozdělíme na dvě části, rozválíme a popíchané vidličkou pečeme na opačné straně mírně… více o Krémeš jihoslovanský
Povidlový koláč Cukr a vejce utřeme do pěny, přidáme nakrájenou změklou Heru a ušleháme do spojení. Do hmoty přesijeme mouku, přidáme… více o Povidlový koláč
Panforte di siena Oříšky nahrubo nasekáme, kandované ovoce nasekáme najemněji a smícháme v míse s kakaem skořicí a moukou. Vymažeme 20 cm… více o Panforte di siena
Perník z domácí pekárny Suroviny vložíme do nádoby v uvedeném pořadí a zapneme program Dort. Rozinky, ořechy a jiné pochutiny přidáme po… více o Perník z domácí pekárny
Obrácené mleté řízečky I.varianta: do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve… více o Obrácené mleté řízečky
Čočka nakyselo Čočku namočíme alespoň na 2 hodiny do studené vody. Vodu slijeme a čočku propláchneme. V hrnci zalijeme vodou a… více o Čočka nakyselo
Povidlové buchty **1.** Do mísy prosejte mouku (z hladké budou buchty jemnější, z hruběji mleté nadýchanější) se solí. Uprostřed… více o Povidlové buchty
Ořechové rohlíčky (Pařížské) Z bílku ušleháme sníh a ten spojíme se všemi ingrediencemi. Z ořechového těsta tvoříme válečky, které pozvolna stočíme… více o Ořechové rohlíčky (Pařížské)
Pohanka s červenou řepou a čočkou Nachystejte si i řepu, kterou nejdřív oloupejte a nakrájejte na nudličky. Na troše olivového oleje lehce zpěňte koření … více o Pohanka s červenou řepou a čočkou
Mončina krabí pomazánka Cibuli si nadrobno nakrájíme, krabí tyčinky také, dáme do mísy, přidáme kelímek jogurtu, majonézu, sůl a pepř a… více o Mončina krabí pomazánka