![Želva II. Želva II.](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/j7oJGK3p/h208w300t.jpg)
2.73
Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč
Maso uvaříme a vyndáme z hrnce – vývar použijeme dále. Zelí, brambory, kořenovou zeleninu a cibuli nakrájíme, podusíme… více o Ukrajinský boršč
Dáme do hrnce vařit na kousky nakrájené maso, až odšumí, vložíme nakrájené na kostičky brambory a na drobno nakrájené… více o Ukrajinský boršč od rodilé ukrajinky
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Langoše možná nejsou to nejzdravější jídlo na světe, ale upřímně – kdo z nás jim dokáže odolat… Celý článek
Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
Ostružiny jsou symbolem vrcholného léta a příležitostí k přípravě mnoha chutných dezertů,… Celý článek
V uvedeném pořadí dáme ingedience do pekárny (sušené mléko je možno vynechat). Zapneme program Příprava těsta. Po… více o Bagety z pekárny
Třeme máslo s cukrem do pěny. Vejce ušleháme, vsypeme do nich mandle a postupně vmícháme do máslové pěny. Vše dobře… více o Mandlový dort
Očištěná a oloupaná jablka nakrájíme na plátky, podlijeme vodou a podusíme na másle, do kterého přidáme cukr. Vejce… více o Omeleta s jablky
Mleté maso smícháme s kořením a utřeným česnekem - není na závadu i jemně posekaná cibulka - pomalu osmahneme na trošce… více o Pytlácká topinka
piškoty umeleme, přidáme ostatní surovjny a vypracujeme těsto, které vyválíme, vykrájíme zrna, necháme ztuhnout v… více o Nepečená kávová zrna
Rozmíchejte polohrubou mouku s práškem do pečiva, škrobovou moučkou a nastrouhanou citronovou kůrou. Ušlehejte sníh… více o Piškotové lívance s lesním ovocem
Dýni nakrájíme na oblélníkové plátky, osolíme a smažíme na másle s tymiánem (nejlépe čerstvým, posekaným bez tvrdých… více o Dýně na tymiánu
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Osmahnout cibulku s česnekem, přidat houby a zamíchat do připraveného kuskusu. Osolíme a podáváme. více o Kuskus alá Kuba
Na rozpáleném oleji osmahneme mleté maso, zaprášíme moukou a přidáme rajčatový protlak (já přidávám i trochu kečupu,… více o Boloňské špagety IV.
Smícháme mouku se sodou, cukrem, vločkami, čokoládou na kousky, do směsi nastrouháme jedno až dvě jablíčka bez slupky a… více o Ovesné sušenky s jablky a čokoládou
Prosátou mouku, moučkový cukr, vanilkový cukr smícháme, přidáme nakrájenou heru a vejce - zpracujeme v hladké těsto.… více o Linecké těsto, které se netrhá