Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě deci) udělejte velmi hustý pudink a přidejte do něj vanilkové cukry. Ještě do teplého pudinku vmíchejte oba tvarohy – vznikne hladká hmota, která pěkně tuhne. Tvarohy je také možné s pudinkem svařit, mají pak krémovější chuť.
Tvarohovou hmotu nalijte na 1. vrstvu sušenek a urovnejte. Na to vyklopte celý velký višňový kompot (lepší, když je sladší – kupovaný) a zatlačte višně do tvarohu. Na to položte další vrstvu bebeček. A nakonec přidejte vrstvu ze šlehačky vyšlehané se ztužovačem.
Dá se jíst ihned, ale v takovém případě nedrží tvar. Lepší je počkat do druhé dne, jestli to vydržíte. Chuťový orgasmus zaručen!
Začneme korpusem, do misky si oddělíme žloutky od bílků, následně si do bílků i do žloutků přidáme moučkový cukr (5 a 5…
více o Maminčin čokoládový dort
Najprv upečieme sušienky (alebo kúpime hotové piškóty :)). Rúru vyhrejeme na 190°C. Maslo našľaháme s cukrom do peny,…
více o Vanilkový pohár s jahodami
Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky a ponoříme je do misky s olejem. Postupně přidáváme všechny ingredience a nakonec…
více o Kuřecí kousky na medu a kari