Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě deci) udělejte velmi hustý pudink a přidejte do něj vanilkové cukry. Ještě do teplého pudinku vmíchejte oba tvarohy – vznikne hladká hmota, která pěkně tuhne. Tvarohy je také možné s pudinkem svařit, mají pak krémovější chuť.
Tvarohovou hmotu nalijte na 1. vrstvu sušenek a urovnejte. Na to vyklopte celý velký višňový kompot (lepší, když je sladší – kupovaný) a zatlačte višně do tvarohu. Na to položte další vrstvu bebeček. A nakonec přidejte vrstvu ze šlehačky vyšlehané se ztužovačem.
Dá se jíst ihned, ale v takovém případě nedrží tvar. Lepší je počkat do druhé dne, jestli to vydržíte. Chuťový orgasmus zaručen!
Všechno mimo ovoce dáme do pekárny a zapneme program marmeláda, asi 20 min. před koncem přidáme nakrájené ovoce a pokud…
více o Ovocná rýžová kaše z pekárny
Čočku namočíme tak na 2 hodiny a ve stejné vodě dáme vařit s novým kořením, pepřem, bobkovým listem a solí. Po změknutí…
více o Čočková polévka podle Romany