Do dortové formy na dno naskládejte bebečka, aby zakryly dno (možno i nalámat do děr). Z mléka (nemusí být celé dvě deci) udělejte velmi hustý pudink a přidejte do něj vanilkové cukry. Ještě do teplého pudinku vmíchejte oba tvarohy – vznikne hladká hmota, která pěkně tuhne. Tvarohy je také možné s pudinkem svařit, mají pak krémovější chuť.
Tvarohovou hmotu nalijte na 1. vrstvu sušenek a urovnejte. Na to vyklopte celý velký višňový kompot (lepší, když je sladší – kupovaný) a zatlačte višně do tvarohu. Na to položte další vrstvu bebeček. A nakonec přidejte vrstvu ze šlehačky vyšlehané se ztužovačem.
Dá se jíst ihned, ale v takovém případě nedrží tvar. Lepší je počkat do druhé dne, jestli to vydržíte. Chuťový orgasmus zaručen!
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje…
více o Holubci od rodilé Ukrajinky
- v misce smícháme koření,tymián,oliv.olej a trochu citr.šťávy (vše podle velikosti kuřete,ale nebojte se koření,tím,že…
více o Kuře na soli s citronem
-smícháme mouku, kypřící prášek, (granko) a cukr
-přidáme vejce
-přidáme mléko, olej a dobře promícháme
-vložíme do…
více o Rychlá buchta do mikrovlnky
V mouce uděláme důlek, dáme trochu kvasnic, malou lžičku cukru, trochu vlažného mléka. Jakmile kváse vzejde, přidáme 1…
více o Amolety z kynutého těsta