Nugátový řez Hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme moukou (můžeme použít pouze pečicí papír). Vejce šleháme s cukrem a trochou… více o Nugátový řez
Řez Strakáček Máslo utřeme s cukrem a celými vejci, přidáme mléko nebo šlehačku a prosátou mouku s kypřicím práškem. Těsto rozdělíme… více o Řez Strakáček
Pudinkový řez Z přísad vymíchejte těsto. Pečte na vymazaném, vysypaném plechu. Mezitím uvařte pudink, v horkém pudinku rozpusťte… více o Pudinkový řez
Dobroty z Plzeňska: Víte, co je šláchorec, štrachanda, kočičí… Plzeňský kraj nenabízí jen výborné pivo, přestože je jím místní gastronomie hodně ovlivněná.… Celý článek
Nejkrásnější velikonoční cukroví: Inspirujte se tipy, jak ho… Krásně nazdobené cukroví nemusíte dělat jen na Vánoce. Pokud máte rádi kreativní tvoření,… Celý článek
Od pondělí do pátku: Syté večeře do 30 minut na stole. A zbyde i… Neztrácejte zbytečně čas v kuchyni! Máme pro vás pět rychlých večeří na všední dny, které… Celý článek
Domácí pesto 8x jinak: Z medvědího česneku, bazalky a dalších… Uvařit kvalitní těstoviny a smíchat je s pestem trvá jen chvilku, přitom jde o skvělé jídlo.… Celý článek
Litý ořechový chlebíček Všechy suroviny promícháme a nalijeme do větší chlebíčkové formy, kterou jsme vymazali tukem a vysypali strouhankou.… více o Litý ořechový chlebíček
Čoko kostky Žloutky, máslo a cukr utřeme, po částech střídavě přidáváme mléko a mouku s práškem do pečiva a nakonec zašleháme sníh.… více o Čoko kostky
Rychlé řezy s mákem Náplň uděláme tak, že jablka oloupeme, zbavíme jádřince a nastrouháme. Mletý mák smícháme se lžící cukru krupice.… více o Rychlé řezy s mákem
Želatinová mňamka Celá vejce vyšleháme s moučkovým cukrem do pěny - ruční šlehač na nejvyšším stupni min. 5 minut. Pak přidáváme po… více o Želatinová mňamka
Výborný dresing Vše smícháme, podáváme k čerstvé zelenině, grilov. bramborám, rybě a všemu ostanímu, co máme rádi! více o Výborný dresing
Brambory v papiňáku Brambory klasicky oškrábeme a nakrájíme na plátky. V papiňáku rozpustíme máslo a na něm osmahneme cibulku nakrájenou na… více o Brambory v papiňáku
Třepací dort Do kastrolu nalijeme obsah kompotu a tekutou smetanu, přidáme pudink bez vaření, práškovou šlehačku a ztužovač.… více o Třepací dort
Čína trochu jinak Na oleji osmažíme maso nakrájené na kousky, přidáme koření Čína, cibuli na kostky, česnek, anglickou slaninu a necháme… více o Čína trochu jinak
Trojfazolová mísa Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Květáková hlava II. Květák lehce povaříme v osolené vodě, aby trochu změknul. Do květáku naděláme opačnou stranou vařečky díry a do každé… více o Květáková hlava II.
Palačinky zapečené se smetanou Z uvedených surovin uděláme těsto na palačinky a necháme asi hodinu odpočinout, aby vločky nabobtnaly a změkly. Potom… více o Palačinky zapečené se smetanou
Bramborové knedlíky plněné uzeným Uzené maso nakrájíme na 6plátku a povaříme na 10minut ve vroucí vodě... Oloupeme brambory a necháme je vařit. Pak je… více o Bramborové knedlíky plněné uzeným