Vše promícháme, přidáme 1 l vody se dvěma masoxy a opět promícháme. Dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a pečeme při 230 °C asi 1 a 1/2 hodíny. Pekáč neodkrýváme.
Guláš je velmi dobrý a hlavně nevyžaduje žádnou pozornost! Vyzkoušela jsem přidat houby a byl také výborný.
Nebojte se nechat guláš celou dobu přikrytý alobalem v troubě – nepřipálí se a solamylem je krásně zahuštěný.
Králíka rozporcujeme, z trupu připravíme vývar. Pokud nemáme celého dáme kýta, hřbety a podlejeme vodou. Porce osolíme,…
více o Králík – slintající soused
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s…
více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme…
více o Maďarský paprikový salát
Předehřejte troubu na 160 stupňů. Kachní prsíčka několikrát nařízněte ostrým nožem a celou kachnu osolte a opepřete.…
více o Pomalu pečená kachna s medem