Vše promícháme, přidáme 1 l vody se dvěma masoxy a opět promícháme. Dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a pečeme při 230 °C asi 1 a 1/2 hodíny. Pekáč neodkrýváme.
Guláš je velmi dobrý a hlavně nevyžaduje žádnou pozornost! Vyzkoušela jsem přidat houby a byl také výborný.
Nebojte se nechat guláš celou dobu přikrytý alobalem v troubě – nepřipálí se a solamylem je krásně zahuštěný.
Na másle opečeme játra a vyjmeme. Opečeme osolené kuřecí čtvrtky, kostky slaniny, přidáme koření, přilijeme brusinkový…
více o Kuřecí čtvrtky po pražsku
Jemně nakrájenou cibuli osmažaaíme na tuku dorůžova, přidáme mlatou papriku a krátce zamícháme. Přidáme ihned rajčatový…
více o Falešná gulášová polévka
Nejprve si klasickým způsobem upečeme palačinky, ti co mají čas, si samozřejmě udělají domácí (na slano). Na pánvi v…
více o Vynikající zapečené palačinky