Vše promícháme, přidáme 1 l vody se dvěma masoxy a opět promícháme. Dáme do pekáče, přikryjeme alobalem a pečeme při 230 °C asi 1 a 1/2 hodíny. Pekáč neodkrýváme.
Guláš je velmi dobrý a hlavně nevyžaduje žádnou pozornost! Vyzkoušela jsem přidat houby a byl také výborný.
Nebojte se nechat guláš celou dobu přikrytý alobalem v troubě – nepřipálí se a solamylem je krásně zahuštěný.
Listové těsto rozválíme na tloušťku cca 0,5 cm, nařežeme obdélníky nebo čtverce a dáme na plech, konce těsta přehneme…
více o Dobrota z listového těsta II.
Květy bezu omyjeme a zbavíme velkých stopek. Nakrájíme citron na kousky a společně s bezovými květy vaříme asi 20 minut…
více o Med z květů černého bezu